Undervognsbehandling i Vejle

Er du på udkig efter en professionel undervognsbehandling i Vejle? Så er Trekantens PAVA Center det rette sted for dig. Med over 30 års erfaring inden for undervognsbehandling, er vi din pålidelige partner, der sikrer, at din bil er godt beskyttet mod rust og korrosion.

Sådan indleverer du din bil

Step 1

Parkér bilen foran synshallen på adressen.

Step 2

Aflevér nøglerne til en af vores medarbejdere mellem kl. 08.00 og 08.15 

Step 3

Du kan også aflevere din bil tidligere og smide nøglerne i postkassen her.

Step 4

Din bil vil være klar til afhentning dagen efter.

Bilen kan afhentes
Mandag-torsdag kl. 15.00-16.45
Fredag kl.13.30-14.45

Ny ejer. Samme dedikerede team.

Med mere end 30 års erfaring er vores dedikerede team af medarbejdere fra det tidligere Vejle PAVA Center klar til at levere den bedste service. Vi er ikke blot specialister i traditionelle undervognsbehandlinger, men også i undervognsbehandling af el- og hybridbiler. Vores specialudviklede sprøjteskemaer sikrer en effektiv og skånsom beskyttelse af din bil.

Når du vælger en undervognsbehandling fra Trekantens PAVA Center i Vejle, kan du være sikker på, at din bil er i trygge hænder. Vores erfarne medarbejdere gennemgår din bils undervogn grundigt for at identificere eventuelle skader eller tegn på rust. Derefter behandler vi undervognen med kvalitetsprodukter fra PAVA.

Kontakt os i dag og book en tid

Vores undervognsbehandlinger i Vejle 

Komplet undervognsbehandling

Grundig og effektiv PAVA Rustbeskyttelse af undervogn, hjulkasser, hulrum og døre. Denne behandlingstype er ideel til biler op til 36 måneder samt til genbehandling, ved en periode på mere end 3 år fra sidste PAVA undervognsbehandling eller ved meget slid.

Vedligeholdelses undervognsbehandling

En effektiv PAVA Rustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet gentagne gange inden for en 2-3 årig periode med begrænset kilometerantal, og som fremstår i god, vedligeholdt stand.

Special undervognsbehandling

Denne PAVA Rustbeskyttelsesbehandling er udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 37-60 måneder samt til biler med meget overfladerust. Vi anbefaler den samtidig til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet rustbeskyttelsesmateriale eller PVC.

Hvorfor vælge Trekantens PAVA Center? 

Når det kommer til undervognsbehandling i Vejle, er vi det bedste valg. Her er nogle grunde til at vælge os: 

Erfaring og ekspertise: Med over 30 års erfaring og ekspertise inden for undervognsbehandling er vores team veluddannede og dygtige inden for området. Vi ved, hvordan vi bedst kan beskytte din bil og sikre, at den forbliver rustfri i lang tid. 

Kvalitetsmaterialer: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Vi bruger kun pålidelige og effektive produkter, der er specielt udviklet til undervognsbehandling. Dette sikrer en langvarig beskyttelse af din bil. 

Tilpassede løsninger: Vi forstår, at alle bilmodeller skal behandles forskelligt. Derfor udfører vi undervognsbehandlinger ud fra specialudviklede sprøjteskemaer, der passer til netop din bil. Det gør vi for at sikre, at din bil får den optimale beskyttelse mod rust. 

Kontakt os i dag og book en tid